Forsiden Campingpladsen Aktiviteter Priser Om os Kontakt os

Om os

Møns Familie Camping blev startet i 1982 af ægteparret Bjarne og Anne-Lise Madsen. Ægteparret havde i en årrække rejst rundt på de forskellige campingpladser omkring i Danmark. Med de hjemlige omgivelser fra det naturskønne Sydfyn, øjnede ægteparret muligheden for, at give de danske campister en helt særlig oplevelse.

 

I 1980 købte ægteparret et stykke jord ned til det sydfynske øhav fra kommunen og gik derefter i gang med, at opbygge campingpladsen.

 

I sommeren 1982 åbnede campingpladsen første gang for gæster, hvor pladsens 40 teltpladser og reception samt faciliteter udgjorde de mest basale fornødenheder i de naturskønne omgivelser.

 

Pladsen opnåede hurtigt popularitet og pladsen blev hurtigt udvidet med flere pladser og kunne i 1988 pryde sig med en udvidelse, som gav campingpladsen direkte adgang til den naturskønne strand og et stort stykke skovareal, hvor gæsterne kunne få det optimale ud af naturen Sydfyn kan tilbyde.

 

I løbet af 90erne opnåede campingpladsen en massiv tilstrømning og måtte endnu engang udvide, så der nu var plads til hele 200 vogne. 20 af disse pladser blev til fastlæggerpladser, som hurtigt blev reserveret af glade campister, som havde nydt godt af de naturskønne omgivelser og den venlige stemning på pladsen.

 

Med den store tilstrømning blev det nødvendigt, at udvide med flere faciliteter og især for børnefamilierne blev Møns Familie Camping nu til et attraktivt feriemål. Med åbningen af badelandet i 1997 og legepladserne kunne pladsen nu tilbyde noget for alle aldre og aktivitetsniveauer.

 

Campingpladsen har nu 270 pladser i alt med placeringer i naturskønne omgivelser og med omfattende aktiviteter for alle aldre.

 

Pladsen drives stadigvæk af Bjarne og Anne-Lise Madsen, som sammen med børn og venner driver den daglige drift og vedligeholdelse. Pladsen drives ud fra en passion om, at alle er velkomne og skal føle sig godt veltilpas, så der fås det meste ud af ferien.

 

Hos Møns Familie Camping drives pladsen af familiære ansigter og det stærke sammenhold hos teamet afspejles også på serviceniveauet på campingpladsen, hvor alle gæster kan føle sig velkomne og altid bliver modtaget med åbne arme til pladsen.