Forsiden Campingpladsen Aktiviteter Priser Om os Kontakt os

Campingpladsen

Møns Familie Camping består af i alt 270 pladser, hvoraf 30 af dem er fastlæggerpladser. Udover vores teltpladser har vi også 20 hytter til de gæster, som ønsker maksimalt komfort uden, at skulle leje eller selv medbringe en campingvogn.

 

Hos Møns Familie Camping tilbyder vi noget for alle type gæster og kan derfor også tilbyde alle former for pladser alt efter hvilken type campist man er og hvordan man ønsker at være placeret i forhold til aktiviteter og naturen.

 

For børnefamilier har vi en række hytter og teltpladser, som er placeret tæt på alle aktiviteterne, men samtidig ligger i rolige omgivelser, så det er bekvemt for familien, at tage børnene hen til hvor det hele sker, men samtidig nyde roen fra de naturskønne omgivelser.

 

For de mere eventyrlystne og naturelskende har vi en række teltpladser til almindelige telte længere væk fra aktiviteterne, hvor man kan nyde roen i naturlige omgivelser. Teltpladserne er placeret tæt på de naturlige områder ved skoven med fri passage ned mod stranden med blot få minutters gang.

 

For dem som ønsker, at opleve campinglivet, men ikke har egen campingvogn til, at medbringe har vi også 40 udlejningsvogne placeret på forskellige attraktive steder på pladsen. Her kan der vælges om man ønsker, at ligger tæt på de naturskønne omgivelser eller tættere på aktiviteterne. Det ene udelukker dog ikke det andet og med en hyggelig og velplaceret campingplads er aktiviteterne altid inden for rækkevidde.

 

For dem, som gerne vil have noget ekstra ud af ferien eller ikke bryder sig om telt eller campingvogn kan vi også tilbyde 20 hytter placeret over 3 forskellige steder på pladsen. Der er hytter for de naturelskende i udkanten af skovområdet med passage ned til stranden. Der er også 5 hytter direkte ned til den skønne strand for de gæster, som ønsker at være ultimativt tæt på vandet og nyde godt af den gode udsigt vi kan tilbyde hos Møns Familie Camping.

 

Hos Møns Familie Camping kan vi tilbyde noget for alle typer gæster og inden for alle prisklasser. For den rolige familie eller par kan vi tilbyde stille pladser i naturskønne omgivelser, hvor man kan nyde freden, mens vi for børnefamilierne kan tilbyde pladser tæt på hvor det hele sker, så familien aldrig kommer til at kede sig. 

 

Vores nye gårdhave

 

Hos Møns familie camping kan vi tilbyde en stor række af faciliteter til vores gæster. Udover en fabelagtig natur, hvor vi kan tilbyde store skovområder omgivet af strandende med det fynske øhav, så kan vi også tilbyde en række faciliteter på selve pladsen, som er med til, at give vores gæster den bedst mulige oplevelse når de holder deres ferie hos Møns familie camping.

 

Vi forsøger altid at modernisere os og give kunderne den bedst mulige oplevelse. I løbet af de seneste to år har vi gennemgået en række moderniseringer af campingpladsen og vores faciliteterne.

 

Den seneste modernisering er af vores udendørs gårdhave. Vores gårdhave har i en lang årrække været et hyggeligt samlepunkt, hvor vores gæster har haft mulighed for, at kunne slappe af i rolige omgivelser centralt på pladsen og med mulighed for, at nyde mad og forfriskninger bl.a. fra vores cafe.

 

Vi har ved moderniseringen af vores gårdhave gjort området mere grønt og lagt nyt underlag, som giver et mere moderne og naturligt look på gårdhaven. Vi har samtidig udskiftet alle de gamle stole og bænke og gennemgået en total modernisering med nye havemøbler i en højere kvalitet, som udover at være mere moderne og giver en bedre komfort for vores gæster.

 

Vi har skabt et hyggeligt og moderne gårdmiljø, hvor vi med de nye og bedre møbler, nyt underlag og flere grønne områder har givet vores gæster en forbedret gårdhave, hvor ferien kan nydes i ro og mag.