Forsiden Campingpladsen Aktiviteter Priser Om os Kontakt os

Aktiviteter

Hos Møns Familie Camping kan vi tilbyde et væld af aktiviteter til alle målgrupper. Vi har aktiviteter som kan tilfredsstille hele familien lige fra de mindste til voksne.

 

Tropisk badeland

Vores anerkendte tropiske badeland har noget for alle aldre. For de mindste har vi et børnebassin, som er 30 cm dyb med aktiviteter for de mindste og med vanlig udsmykning, som skaber en god og tryg atmosfære for de mindste.

 

For de eventyrlystne har vi hele tre rutsjebaner af forskellig størrelse fordelt på vores to hovedbassiner, hvor vandybden går fra 92 cm op til 130 cm.

 

Til afslapning har vi spabad og sauna, hvor man kan nyde ferien med total afslapning.

 

Minigolf

Hos Møns Familie Camping kan vi nu tilbyde en 18 hullers minigolf bane udsmykket af lokale virksomheder, som har gjort sit ypperste for, at gøre banen til en udfordrende og underholdende oplevelse.

 

Fodboldgolf

Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde det populære spil fodboldgolf på pladsen. I naturskønne omgivelser har du nu muligheder for, at prøve kræfter med fodboldgolf, som er populært og sjovt for alle aldre.

 

Café med udendørs terrasse

Hos Møns Familie Camping kan vi nu stolt præsentere vores ny renoverede cafe med udendørs siddeområde. Cafeen har gennemgået en omfattende renovation og kan nu tilbyde delikatesser og snacks i særklasse. Med renoveringen har vi samtidig renoveret vores udendørs terrasse, hvor vi med udendørs møbler kan tilbyde en fantastisk komfort når der skal hygges de lange sommerdage og nætter.

 

Legepladser

Hos Møns Familie Camping kan vi tilbyde hele to legepladser, hvor børn i alle aldre kan få udlevet deres energi på vores sjove og sikre legepladser. For de mindste kan vi tilbyde et miniland, hvor forældre har mulighed for, at holde øje fra de opstillede sofaer og massagestole.

 

For børn fra 3 år og op kan vi tilbyde et stort legeland med rutsjebaner samt andre sjove aktiviteter, hvor børnene har fri mulighed for, at kunne udfolde sig i timevis. Her kan forældrene trygt overlade deres børn i hænderne på personalet fra Møns Familie Camping, som agerer legeonkler for børnene.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Integer mi. Vivamus sit amet neque vitae sapien bibendum sodales. Curabitur elementum. Duis imperdiet. Donec eleifend porttitor sapien. Praesent leo. Quisque auctor velit sed tellus. Suspendisse potenti. Aenean laoreet imperdiet nunc. Donec commodo suscipit dolor. Aenean nibh. Sed id odio. Aliquam lobortis risus ut felis. Sed vehicula pellentesque quam.